Onze services

Individuele hondenuitlaatservice


Een vaste medewerker haalt uw hond bij u thuis op, en laat hem uit in zijn eigen vertrouwde omgeving. De hond krijgt alle aandacht en zorg die hij nodig heeft. De duur en de intensiteit van de wandeling stemmen we af op de persoonlijke behoeften van u en uw hond. Na de wandeling brengen wij uw hond handdoekdroog en voldaan thuis. Wij komen graag tegemoet aan specifieke wensen. Zo kunnen wij in overleg medicatie toedienen of andere medische verzorging bieden.


Puppy service


Onze speciale puppyservice is voor puppy’s tot en met 7 maanden. Uw pup wordt, afhankelijk van uw wensen, een of twee keer per dag uitgelaten, tussen 10 en 12 uur en/of tussen 13 en 15 uur. Omdat een pup nog niet lang mag wandelen – 5 minuten per leeftijdsmaand – geven wij uw pup thuis extra aandacht. Ook kunnen we uw pup tussendoor eten geven.


Royal dogs zorgt altijd zelf voor:

• Handdoeken

• Biologische poepzakjes

• Riemen en uitlaatlijnen

• Buitenspeelgoed

• Kammen en borstels

• Gezonde hondensnacks op natuurlijke basis

• Dieren EHBO-set


Vaste klanten 5% korting op de tarieven!

Tweede of meerdere hond(en) op het zelfde adres, 75 % korting!


*= Uw hond wordt ca. 60 minuten uitgelaten in een mooi natuurgebied! Kralingse bos, Schollebos, Hitland, Rottemeren, Zevenhuizerplas etc.! Na een korte autorit in onze door HUS-Nederland goedgekeurde Royal Dogs wagen, nemen we alle tijd voor deze wandeling, uw hond krijgt alle ruimte d.m.v. een extra lange lijn om veilig te spelen en te genieten!Huisdieren verzorgservice


Tijdens uw afwezigheid of vakantie zorgen wij voor uw kleine huisdieren, zoals katten, vogels, konijnen en goudvissen. Uw huisdier wordt thuis, in zijn eigen vertrouwde omgeving, verzorgd. Wij geven uw huisdier vers eten en drinken en verschonen de kooi en/of de kattenbak. U zorgt ervoor dat alle voeding en benodigde spullen die uw huisdier nodig heeft, klaarstaan; wij nemen alle afval van uw huisdier mee. Zo blijft uw huis fris en schoon en komt u met een prettig gevoel thuis. Als extraatje leggen wij voor u uw post neer op een met u afgesproken plek.Afwezigheidservice


Tijdens uw afwezigheid of vakantie zorgen wij voor uw post en planten; we controleren ramen en deuren en verschuiven als u dat wilt de gordijnen. Wij komen op de met u afgesproken dagen bij u thuis. Als wij tijdens u afwezigheid voor uw huisdier(en) zorgen, is deze afwezigheidservice voor u gratis.


Alle bedragen zijn inclusief 21% btw!Terug naar boven


Neemt u alstublieft even de tijd om het aanvraagformulier in te vullen.

Baasjesinformatie

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Woonplaats*:

Telefoonnummer*:

uw E-mailadres*:


Op welke manier kunnen wij het beste contact met u opnemen:

telefoonE-mailbeide

Welke service wenst u van ons:

individuele hondenuitlaatservicehuisdieren verzorgserviceafwezigheidservice

Huisdierinformatie :

Soort:

Ras:

Naam:

Leeftijd:

Aantal:

Heeft u speciale wensen of verzoeken?

Heeft u nog vragen?

Hoe/waar heeft u van ons gehoord?

Bedankt voor het invullen van het vragenformulier.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

(Al uw ingevulde informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen door Royal Dogs gebruikt voor de aangegeven doeleinden.)

Heeft u vragen of opmerkingen? Hier kunt u terecht.

 

Terug naar boven

Op deze pagina kunt u aangeven wanneer u van de services van Royal Dogs gebruik kunt maken. Deze services zijn individuele hondenuitlaatservice, Huisdieren verzorgservice en Afwezigheidservice. Royal Dogs hondenuitlaatservice Rotterdam-Oost en Services.